I'm your Dr Love

IamyourDrLove

Zadovoljavanje decka/devojke i samozadovoljavanje

Prvo cemo par recenica reci o samozadovoljavanju. Nema odredjen period kada neko krece sa tim. Jednostavno kad mu to telo trazi. Neko to ranije krece, neko kasnije. Neko cak i nikad, al’ to je retkost. Momci o tome opusteno pricaju i nije im problem da podele takva iskustva, dok devojke jako retko o tome pricaju. Danas imaju razni porno sajtovi koje gleda omladina i gledajcu te klipove oni se samozadovoljavaju. Jedini od tih sajtova su redtube, pornhub i youjizz. Momci to krecu ranije da rade. Oni se brze napale, i mogu brze i da svrse. Oni rade to gledaju pornice, slike neke devojke koja ima obline, itd. Devojke uglavnom to rade kao i momci, npr gledanjem pornica. Cesto pitanje devojaka je, kako se to radi, da li moze da se probije himen, da li sam i dalje nevina ako se samozadovoljavam i da li sam trudna? Evo mi cemo da odgovorimo na ta pitanja. Kako se to radi? Radi se to uglavnom rukom. Neke devojke to rade sa nekim predmetom koji im lici na polni organ,a neke starije devojke koje su vec imale sexualne odnose to rade i sa dildom i vibratorom. To su seksualne igracke. Devojke koje su nevine zadovoljavaju se u vecini slucajeva rukom. Uglavnom to rade tako sto trljaju 2-3 prsta o svoju vaginu, zeleci da stimulisu klitoris koji je najosetljiviji deo. Dok neke devojke zele i da guraju prste. To je okej ako je devojka izgubila nevinost. Al’ ako nije, ne bi trebala, jer moze da joj pukne himen, pa cak i da se povredi. Ako bas zeli to, neka to radi iskljucivo sa jednim prstom. Medjutim, ako se desi da pukne himen tokom samozadovoljavanja, to ne znaci da nije nevina. Nevinost se gubi kada prvi put spava sa deckom.Trudna ne moze da ostane prilikom samozadovoljavanja.Sto se tice zadovoljavanja decka/devojke rukom, tj drkanje, sad cemo i o tome da kazemo par recenica.

Kada devojka drka decku - dok se ljube, ‘vataju, i kada se napale, ona neka u jednom trenutku polako krene da spusta ruku na njegov polni organ. Dok spusta ruku, nek se sve vreme ljubi sa deckom. Zatim nek se tu malo igra sa njim dok je decko jos uvek obucen. A zatim nek decko skine trenerku/farmerke ili sta vec ima na sebi. Neka zahvati polni organ i polako krene da ide napred-nazad sa njim ili gore-dole, zavisi od polozaja decka i njegovog polnog oragana u tom trenutku. Neka krene polako, i postepeno neka ubrzava tempo. Za to vreme nek dozvoli da je decko dodiruje po telu, ljubi po vratu, grudima, a ona neka njega strasteveno ljubi po usnama i vratu. Treba oboje da uzivaju u tome. Evo i slika koja govori vise od reci.:)


Kada decko drka devojci - pa ista je prica. Nekim devojakama je medjutim prijatnije da im decko to radi preko gacica, a nekima je to ipak prijatnije kada se radi na golo. O tome popricajte sa devojkom i neka vam sama kaze sta njoj najvise prija. Krenite polako, i isto postepeno ubrzavajte. Stimulisite KLITORIS. Cesto se desava da decko gura ruku i da ‘tralja’ tamo gde ne treba, npr skroz dole. Trebate to da radite na pocetku njene vagine, gde je klitoris, i tu da se igrate, pravite razne pokrete, kruzite, malo idete napred-nazad.